Tedoo cu Brad Florescu

TEDOO DEALS. Australia sub 800 EUR, Bali și Phuket sub 560 EUR.

Încă un set de tarife excelente către Australia, Africa de Sud, Indonezia și Thailanda.

Mai știi promoția Qatar Airways cu plecare din Istanbul despre care am scris săptămâna trecută? De regulă promoțiile se epuizează, dar respectiva ofertă s-a întors cu forțe și destinații proaspete și cu o valabilitate a zborurilor extinsă până pe 30 aprilie. Când văd chestii din astea regret că nu m-am născut turc.

Partea foarte bună e că există oferte de pe ambele aeroporturi ale Stanbulului: Ataturk (IST) și Sabiha Gokcen (SAW). Ceea ce înseamnă că poți face legătura din București fie cu TAROM sau Turkish Airways, fie cu low-cost-erii Pegasus. Tarife pe ruta București-Istanbul de la 100 EUR în sus (TAROM, OTP-IST), respectiv de la 79 EUR în sus (Pegasus, OTP-SAW).

Așa. Și acum, că am dat suta și am ajuns la Istanbul, iată câteva tarife de acolo încolo.

Istanbul/SAW – Johannesburg/JNB 440 EUR.
Istanbul/SAW – Jakarta/CGK 450 EUR.
Istanbul/IST – Kuala Lumpur/KUL 453 EUR.
Istanbul/SAW – Phuket/HKT 455 EUR.
Istanbul/SAW – Denpasar Bali/DPS 457 EUR.
Istanbul/IST – Bangkok/BKK 516 EUR
Istanbul/SAW – Melbourne/MEL 698 EUR. Adică sub 800 cu segmentul București-Istanbul. Altfel, pe site la QA, un București-Melbourne e cotat la peste 1000 EUR.

Merită de luat și tarifele în jur de 1200 EUR la business class pentru Jakarta și Johannesburg.

Oferta a intrat în sistem astăzi și rămâne acolo până pe 22 octombrie. Mai multe rute și prețuri pe site-ul Qatar Airways.

Rubrica Tedoo Deals este susținută de Momondo, motorul internațional de căutare pentru bilete de avion, hoteluri și rent-a-car cu cea mai mare bază de search. Noi folosim Momondo și ți-l recomandăm și ție. 

Toate tarifele de mai sus erau valabile la ora redactării acestui articol. Mulțumim, Dragoș Grigore.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu