Tedoo cu Brad Florescu

Piaţa de mâncare din Thong Sala, Koh Phangan

Thailandezii nu gătesc acasă. E mult mai comod şi mai ieftin să mănânce la food market.

Thailandezii nu gătesc acasă. În oraşe apartamentele nici nu au bucătărie. Toţi merg la food market unde mâncarea e multă, ieftină şi bună.

Pui cu ceapă şi chilli. 4 lei porţia.

Doamna face cele mai bune prăjituri de pe insulă. Yummmie!

Pui, porc, creveţi, pacheţele de primăvară, cârnaţi dulci.

Într-o ţară plină de fructe exotice, oamenii cumpără sucuri făcute din prafuri. Ce-i drept au culori frumoase.

Comentarii - 4 Comentarii

  1. Ioana says:

    O intrebare: ca sa ai o astfel de taraba – ca doamna cu prajiturile – iti trebuie autorizatii si alte chestii? Este greu de obtinut, scump? Multumesc frumos pentru raspuns!

    • Tedoo says:

      Nu ne-am interesat niciodata de autorizatiile necesare pentru a avea o taraba ca a doamnei. Probabil ca sunt niste hartoage implicate si mai mult ca sigur e foarte usor pentru thailandezi si foarte dificil pentru straini sa le obtina.

  2. Ioana says:

    Multumesc de raspuns. Eu intrebam pentru ca, de exemplu, in Rep Dominicana nu ai nevoie de niciun act ca sa vinzi ceva in piata sau pe strada. Ma gandeam ca si in Thailanda este la fel…

  3. […] food-ul cu desăvârșire, te îndoiești de cele spuse de milioane de călători care au testat bunătățile de la tarabe înaintea ta. Păi oamenii ăștia gătesc așa, pe stradă? Sunt muște, e cald, e praf, nu e […]

Lasă un comentariu