Tedoo cu Brad Florescu

UsingMiles.com: Toată loialitatea într-un singur loc.

Usingmiles permite gestionarea într-un singur loc a tuturor programelor la care te-ai înscris şi îţi recomandă cele mai bune opţiuni de utilizare a punctelor / milelor cumulate.

Usingmiles.com este un serviciu, deocamdată în fază Beta, dedicat administrării programelor de loialitate oferite de către furnizorii din turism.

Cu siguranţă, Using Miles nu este nici primul şi nici ultimul website dedicat programelor de loialitate, însă ceea ce îl diferenţiază este abordarea completă a acestui serviciu: permite gestionarea într-un singur loc a tuturor programelor la care te-ai înscris şi îţi recomandă cele mai bune opţiuni de utilizare a punctelor/milelor cumulate.

Cum funcţionează: îţi faci un cont gratuit pe site-ul Using Miles şi introduci datele tuturor programelor de loializare în care eşti membru. Programul din spatele website-ului se ocupă de restul – te anunţă când expiră milele sau punctele, îţi trimite sugestii despre cum să le foloseşti, monitorizează celor mai mici tarife de călătorie convertibile în mile.

Using Miles are integrat şi un motor de căutare zboruri, rent-a-car şi hoteluri care-ţi permite să alegi plata cu cardul sau cu punctele de loialitate.

În acest moment serviciul este disponibil pentru principalele programe de loialitate ale furnizorilor din SUA, însă în curând vor fi integraţi şi furnizori din alte regiuni. E de urmărit.

UPDATE: Conform reprezentaţilor UsingMiles, programele Flying Blue şi Miles&More vor fi integrate în următoarele 30-60 de zile.

Credit foto: Oh yeah adorable puppies.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu