Thailandezii nu gătesc acasă. În oraşe apartamentele nici nu au bucătărie. Toţi merg la food market unde mâncarea e multă, ieftină şi bună.
Pui cu ceapă şi chilli. 4 lei porţia.
Doamna face cele mai bune prăjituri de pe insulă. Yummmie!
Pui, porc, creveţi, pacheţele de primăvară, cârnaţi dulci.
Într-o ţară plină de fructe exotice, oamenii cumpără sucuri făcute din prafuri. Ce-i drept au culori frumoase.
O intrebare: ca sa ai o astfel de taraba – ca doamna cu prajiturile – iti trebuie autorizatii si alte chestii? Este greu de obtinut, scump? Multumesc frumos pentru raspuns!
Nu ne-am interesat niciodata de autorizatiile necesare pentru a avea o taraba ca a doamnei. Probabil ca sunt niste hartoage implicate si mai mult ca sigur e foarte usor pentru thailandezi si foarte dificil pentru straini sa le obtina.
Multumesc de raspuns. Eu intrebam pentru ca, de exemplu, in Rep Dominicana nu ai nevoie de niciun act ca sa vinzi ceva in piata sau pe strada. Ma gandeam ca si in Thailanda este la fel…
[…] food-ul cu desăvârșire, te îndoiești de cele spuse de milioane de călători care au testat bunătățile de la tarabe înaintea ta. Păi oamenii ăștia gătesc așa, pe stradă? Sunt muște, e cald, e praf, nu e […]